Paasboeket nmet tulpen en vlinders

April. De maand van Pasen en van het voorjaar, dat in maart begint. Meestal valt Pasen in april maar ook wel eens een maand eerder. Dan kan het nog echt koud zijn, soms zelfs met sneeuw en hagel. Wat de weergoden ook voor ons in petto hebben – er kan in ieder geval heerlijk worden gegeten.

De Paasdagen zijn de feestdagen die verbonden zijn met de intredende lente. Kinderen verheugen zich op het paaseieren zoeken. En opeten. Een Paasontbijt, een Paasbrunch, een Paasdiner – alles kan. Wie zelf kookt kijkt al naar smakelijke recepten, wij hebben alles voor u in huis om deze feestmaaltijden tot iets bijzonders te maken. Het mooiste malse lamsvlees, boterzacht kalfsvlees, verfijnde hapjes en delicatessen als ook vele bijgerechten. En wie het koken liever aan anderen overlaat, kan ook bij ons terecht voor heerlijke huisgemaakte gerechten.

Bestelt u wel tijdig want ook bij ons zijn het drukke dagen!