overheerlijke versbereide salades

Bij ons vindt u een uitgebreid en zeer divers aanbod met Duitse, Spaanse, Belgische, Italiaanse, Hongaarse en natuurlijk ook Nederlandse vleeswaren. Het brede Italiaanse assortiment van Levoni is onze trots: van een heerlijke Parmaham en diverse salami soorten tot een vers Italiaans worstje (Salsiccia lucanica), ook voor in de pasta. Ook verkopen wij diverse soorten panchetta en de originele lardo.

De Duitse vleeswaren bestaan uit aspic producten (wijnzult of kalkoen zuurvlees), Slackworst en diverse andere Aufschnitt soorten. Wij verkopen verder de echte Hongaarse Herz salami en de beste Spaanse Pata negra ham. Dit is een speciale, zeer luxe Spaanse rauwe ham gemaakt van het varken met de zwarte poot (vandaar de naam). Het is een blij varken, zeker omdat het als toetje de lekkerste kleine eikels (bellotas) krijgt voorgeschoteld. Deze ham moet niet worden verward met een ander Spaans product, de Serrano ham. Die overigens ook natuur gedroogd is, zoals wij dat in het vak noemen.

Moeilijk te vinden maar wij hebben het: originele Limburgse preskop. Daarnaast hebben wij natuurlijk veel zelfgemaakte vleeswaren van ons eigen luxe vlees. Wij zijn inmiddels beroemd geworden met onze overheerlijke filet Americain en de gekookte worst uit eigen worstmakerij. Onze diverse paté’s van het exclusieve Belgische merk De Beauvoorder zijn bij kenners een begrip.

Ons assortiment salades is zeer uitgebreid en exclusief, ook hiervan is een groot gedeelte in eigen keuken bereid. Hetzelfde geldt voor de tapas, waarbij wij er eer en genoegen in stellen de lekkerste kleine hapjes te bereiden.