T-bone steak groot

Voor ons Hollandse rundvlees gaan we naar het mooie Twente. Daar, waar de natuur de ruimte heeft en de tijd wat langzamer lijkt te gaan dan in de stad. In die groene omgeving van weide omzoomd door bomen, grazen onze runderen. Het zijn tevreden dieren die diervriendelijk opgroeien. Zij leveren ons dit botermalse rundvlees, van de beste kwaliteit die er in ons land te vinden is. Het is met recht een van onze specialiteiten. Dat geldt uiteraard niet alleen voor onze kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar bijvoorbeeld ook al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Een mooie steak met zo’n lekker randje vet eraan mag ook natuurlijk. Kenners en lekkerbekken weten het: er gaat weinig boven een smakelijke steak. Die moet dan wel van superieure kwaliteit zijn. Bij ons kunt u daarvoor terecht, wij verkopen het mooi gerijpte Amerikaanse vlees van het Black Angus rund. Wie de specifieke smaak die het Black Angus vlees eigen is eenmaal heeft ervaren, wil meestal niet meer anders.

De oorspronkelijke naam van dit ras uit Schotland luidt ‘Aberdeen Angus’, verwijzend naar de graafschappen Aberdeenshire en Angus. Het ras heeft ook een eigen stamboeknaam in de Verenigde Staten, daar is het Black Angus. En zo staat het ook in Nederland bekend. De superieure kwaliteit hiervan wordt behaald door een combinatie van uitstekende diervriendelijke verzorging, strenge kwaliteitscontroles en optimale rijping van het vlees. Het levert een gebalanceerd en uniek palet van smaak, textuur, kleur, vorm en geur. Met name de rijping zorgt voor een intensieve smaak, bovendien krimpt het vlees nauwelijks meer in de pan. Wij kunnen u ook vertellen welke bereidingswijze het beste resultaat oplevert, vraagt u gerust ernaar.